Foto 1/19
Foto 2/19
Foto 3/19
Foto 4/19
Foto 5/19
Foto 6/19
Foto 7/19
Foto 8/19
Foto 9/19
Foto 10/19
Foto 11/19
Foto 12/19
Foto 13/19
Foto 14/19
Foto 15/19
Foto 16/19
Foto 17/19
Foto 18/19
Foto 19/19

Appartement pal aan de zeedijk, havengeul en winkels NP-Bad

Mooi en stijlvol appartement in het centrum van Nieuwpoort Bad. Indeling: inkomhal met vestiaire, woonkamer met groot en diep zonneterras en mooi open zicht op het in aanleg zijnde plein (meer info hieronder), volledig geïnstalleerde keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, apart toilet, badkamer, 2 correcte slaapkamers met balkon en achterzicht op de havengeul, kelderberging. Het appartement is ideaal gelegen om te genieten van een aangenaam verblijf in Nieuwpoort, pal aan de zeedijk, havengeul, winkels en het openbaar vervoer. Op zoek naar een topappartement? Zeker uw bezoek waard! Meer info op www.century21immoway.com.

Info over de openbare werken: Tussen de Lombardsijdestraat en het cultureel centrum Ysara werd er gewerkt aan een ondergrondse parking. Het stadsbestuur van Nieuwpoort staat in voor de aanleg van het bovengrondse gedeelte. Dit nieuwe plein zal helemaal in teken staan van het kunstwerk ‘Seaching for Utopia’ van Jan Fabre (Bronzen schildpad die vroeger aan het strand stond maar weggenomen werd voor restauratie). Op het plein komt een lichtgolvend graslandschap met haagmassieven die in een golvende vorm worden geschoren. Er komen ook sfeerverlichtingsmasten van 8 meter hoog. Het plein zelf zal dienst doen als ontmoetingsplaats met heel veel groen en zitbanken. Deze omgevingsaanlegwerken moeten tegen deze zomer afgerond zijn.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]